Akcija!

R-motion gyder + instrument + Fibre Kleer

6,560.00RSD

Količina

U periodu od 8-16h porudžbine sa sajta vidimo odmah i one se precesuiraju istog dana. Ako poručite do 12h ovaj proizvod stići će Vam sutra. Cena isporuke je besplatna za kupovine preko 5500 RSD. Za kupovine manje od tog iznosa naplaćuje se dostava u zavisnosti od težine paketa. Možete platiti i preko firme – kurir će Vam doneti fakturu.

R-motion - Novi recipročni mašinski endo instrument
  • R-Motion® sistem podrazumeva sistem primene samo jednog instrumenta za obradu kanala korena. Većina kliničkih slučajeva može se tretirati sa samo dva instrumenta; R-Motion Gliderom - obezbeđuje uspostavljanje kompletne prohodnosti kanala i R-Motion 25 (ili R-Motion 30)
  • R-Motion® je instrument koji nastavlja evoluciju razvoja popularnih endo sistema sa recipročnim kretnjama. On poseduje sve do tada već postojeće izuzetno pouzdane originalne karakteristike prethodnika svog brenda u kombinaciji sa specijalnom (patentom zaštićenom) termičkom obradom koja mu obezbeđuje veću sigurnost i čini R-Motion® instrument još bezbednijim, lakšim za kontrolu i efikasnijim.
  • Sa neuporedivom otpornošću na ciklični zamor, optimizovanom i neagresivnom efikasnošću rezanja dentina i umanjenim efektom ”ušrafljivanja”, R-Motion® je prvenstveno dizajniran da bude siguran. Ovakva posebna i specifična termička obrada novog instrumenta omogućava izvanredna mehanička svojstva, koja omogućavaju brži i prijatniji tretman za pacijente
  • Veličine: glider (beli), 25, 30, 40
  +Fiberglas kočići ojačani vlaknima. Radioopakni. Imaju odličnu zateznu čvrstoću, zahvaljujući translucentnosti pružaju odličan estetski efekat.
  • Dostupni u tri veličine: 1,25mm, 1,375mm i 1,5mm.
  • Pakovanje: 10 komada od iste veličine
*Molimo vas da u napomeni napišete koju veličinu R-motion instrumenta i Fiber kočića želite u okviru akcije.