O nama

Neodent je regionalni lider u distribuciji kompletnog stomatološkog programa.

Imamo dvadeset zaposlenih na koje sam ponosni, jer sačinjavaju tim o čijem radu naši klijenti imaju samo reči hvale.

Nalazimo se na Stomatološkom fakultetu u Beogradu koji je zbog tradicije, znanja i ugleda vodeća institucija u zemlji. Sa Fakultetom negujemo višedecenijsku uspešnu saradnju i trudimo se da znanje uglednih profesora ove visoke škole koristimo pri izboru i promociji novih programa.

Profesionalnim zastupanjem i snažnom promocijom programa renomiranih svedskih firmi, usklađenih u našoj ponudi na osnovu zahteva domaćeg tržišta, ostvarujemo zavidan promet iz godine u godinu.

Godinama organizujemo stručne skupove na kojima je do sada učestvovalo više od deset hiljada doktora stomatologije i zubnih tehničara. Deset godina izdajemo stručno-promotivni časopis “Neodent Brief News” koji je postao rado čitano štivo u svakoj ordinaciji.

Možda je najveći zalog našeg uspeha, ime i ugled koji smo stekli tokom dve i po decenije postojanja, gradeći trajne i veoma bliske odnose sa našim klijentima. Poznato Vam je da konačni sud o uspehu i kvalitetu može doneti samo vreme. Zato se trudimo da svakim danom ugradimo po neki novi kamenčić u što lepši mozaik zvani Neodent.

Ne tako davno, u jeku bombardovanje naše zemlje, zbog čestih blokada beogradskog aerodroma i nemogućnosti da se ocarini pristigla roba, bila nam je “zarobljena” velika isporuka firme KERR, isporukakoja je značila preživljavanje naše firme u tim teškim vremenima. Naši saradnici došli su nekako do informacije da će aerodrom na kratko biti otvoren zbog dolaska strane delegacije, tako da smo ipak uspeli da ocarinimo robu baš u tom kratkom periodu…

Godinu dana posle ovog neverovatnog događaja, tadašnji direktor KERR-a Tomaš Benke izjavio je da Neodent za sva vremena stiče neograničeno poverenje njegove kompanije, jer bi većina firmi u sličnim okolnostima prisvojila robu uz izgovor da je “pošiljka nestala u ratnom metežu”…

Ostaje nam da verujemo i radimo na tome da i naša deca nastave da neguju saradnju na temelju obostanog poverenja i uvažavanja.

Mi možemo da Vam pomognemo!

Vaš Branko Srećkov