...

Ko su Oral Dizajneri?

Oral Dizajn Internacionalna Fondacija

Više od 30 godina Willi Geller, majstor Oral Dizajna, je posmatrao i slušao profesionalce dentalne estetike. Kada je Oral Dizajn osnovan, 1982. godine, započeo je putovanje pomeranja granica dentalne estetike. Njegov cilj bio je poboljšanje saradnje i komunikacije između zubnih tehničara i stomatologa radi poboljšanja zdravlja i samopouzdanja pacijenata.

Tokom godina članovi Oral Dizajn grupe su zajedno sa dentalnom industrijom usavršavali tehnike i metode, kreiranja i unapređivanja novih materijala i veština, kako bi bili u mogućnosti da kreiraju nadoknade najsličnije prirodnim zubima.

Svet Oral Dizajna ima svoje sedište u Cirihu, Švajcarska, gde gospodin Willi Geller živi. Širom sveta upoznaćete zubne tehničare i stomatologe koji se bave svojom profesiom kao Oral Dizajneri. Nezavisno od pola, rase, religije i političke orijentacije oni su deo grupe koja deli, daje i razume, i pravi razliku u Oral Dizajnu.

Willi Geller – osnivač

Jedan od osnovnih faktora za uspeh je da volite svoj posao. Kao osnivač i “dirigent” Oral Dizajn Internacionalne fondacije imam zadovoljstvo da radim sa grupom talentovanih i entuzijastičnih ljudi širom sveta, koji kao i ja vole svoj posao i zaista su posvećeni. Kada je Oral dizajn osnovan, 1982. godine, počeli smo pomeranje granica dentalne estetike. To je zaista fantastično iskustvo. Naš dnevni zadatak je naša struka i stvaramo prijateljstva za koja se nadamo da će trajati još dugo.

Priroda pravi greške, naš cilj je da nadoknadimo njene nedostatke i prevaziđemo ograničenja.